Kylie Jenner Apja

Kylie Jenner kislányának többe kerül a cipője mint kéthavi lakbérünk. Egy forrás a Radar Online-nak azt mondta Travis végre vette a bátorságot és elmondta a lánynak hogy mindig szeretni fogja és a baba körül is segíteni fog de ők párként szerinte.


Bruce Jenner Nove Operaltatta Magat Starity Hu

Kylie jenner apja Kiderült ki Kylie Jenner kislányának apja Cosmopolitan.

Kylie jenner apja. Mégis Tyga volna Kylie Jenner gyermekének az apja. A 20 éves reality sztár hónapok óta Travis Scottal alkot egy párt. Kylie a napokban Ellen DeGeneres műsorának volt a vendége melynek keretein belül őszintén mesélt érzéseiről és azt is bevallotta.

Alig jött a világra Kylie Jenner gyermeke máris egy botrány kellős közepébe került. Az ő apjának kilétét találgatják az emberek sokak szerint ugyanis nem Travis Scott nemzette hanem még Kylie előző barátja. A transznemű 2015-ben nemi átalakító műtéteken is átesett Caitlyn Jenner korábbi nevén Bruce Jenner lett a neves kozmetikai márka legújabb reklámarca.

Eljutott arra a pontra hogy élvezi apja nővé válását. Most viszont Kylie testőre úgy döntött kitálal és. Hiszen mint tudjuk egy bébi a világon bárkire hasonlíthat ennyi erővel.

Ott volt viszont Kylie Jenner édesanyja Kris Jenner a milánói divathéten és elkapta őt a The Cut nevű magazin és persze feltették a nagy kérdést hogy akkor most mi van. Ám a volt barátja a rapper Tyga most azt állítja hogy a gyermeknek ő az apja. Kendall és Kylie Jenner apja.

Kylie Jenner 20 Mára már a legfiatalabb testvér is sikeres karrierrel büszkélkedhet saját sminkmárkájának termékei a legkeresettebb kozmetikumok között szerepelnek. - Beszélgess és oszd meg sztárokkal kapcsolatos élményeidet képeidet a többi rajongóval a sztárfórumon. Miközben a 20 éves Kylie Jenner és szeretett 25 éves Travis Scott csendben maradnak az újságírók megpróbálnak választ adni a Kardashian-Jenner tizedes családjának legfiatalabb képviselőjének terhességéről számos rokonáról és barátjáról.

Múlt évben már volt egy kisebb együttműködése a MAC-el amikor is. A család nem kommentálja a terhességet és mondani még maga Kylie Jenner sem mondott semmit a születendő gyermek apja Travis Scott szintén nem. Ez nagyban összecseng azzal hogy Kylie az utóbbi időben csak régi fotókat osztott meg Instáján így a rajongók könnyen úgy érezhetik hogy magyarázatot kaptak a 24.

Kylie Jenner a legfrisebb hírek szerint babát vár. Travis Scott és Kylie. Szerintem en vagyok az apja.

Mindenesetre Kylie Jenner platformjain semmi jele szomorúságnak. Most végre megszólalt a férfi is. Az apja bátorsága meggyőzte őt hogy álljon fel Tyga felé Bruce Jenner 20 20 interjúja emberek milliói ösztönözte a bátorságot.

Év elején született meg Kylie Jenner és Travis Scott első gyermeke Stormi. Caitlyn korábban Bruce Jenner 68 éves volt Kris második férje 1991-től mielőtt 2015-ben elváltak. Mit gondoltok ki Kylie Jenner gyerekének az apja.

Hosszú ideje repkednek arról pletykák hogy Kylie Jenner és gyermekének apja Travis Scott nemhogy eljegyezték volna egymást de már össze is házasodtak. Erre valóban több jel is utalt az egyik legárulkodóbb hogy Kylie rendszeresen férjecskéjének nevezi a rappert Instagramon ebből lehetett arra következtetni hogy már. Sokat beszélgetünk sminkelésről és ruhákról.

Az egész tudó apja. A JOYhu vezető online szerkesztője. Burt 39 Casey 37 Brandon 36 és Brody 34.

Kapcsolata édestestvérével Kendall-lel a legerősebb akivel együtt cseperedtek fel a kamerák előtt. Egyre többen állítják hogy Kylie Jenner gyermekének testőre az apja. Ezen felbuzdulva Tyga is bejelentkezett hogy ő az apja Storminak de ennek az ügynek a végére gyorsan pontot tettek.

Tyga azt állítja ő Kylie Jenner leendő gyermekének apja. Tény hogy a baba nagyon hasonlít a férfire de ez még nem ok arra hogy teljesen idegen emberek ilyeneket állítsanak. Kylie nemcsak kozmetikumairól híres botrányos.

Az egyik hogy a szingli lány Travis Scottal randizik a másik pedig hogy várandós. Jobban szeretem Caitlynt Bruce-nál. Jenner és Tyga szakítását követően látott napvilágot két rendkívül fontos tényező is.

Caitlynnek négy másik gyermeke is van. Bár egy ideig tagadták hogy külön váltak volna most már nem cáfolják tovább a szakítást. A pletykát egyébként Kylie apja Caitlyn Jenner szivárogtatta ki aki egy műsorban véletlenül elejtette hogy hamarosan újabb unokával bővül a család.

Kylie Jenner már Justin Bieberék esküvőjére is gyermeke apja nélkül érkezett illetve többeknek feltűnt hogy a celebritás gardróbjából eltűnt a rapper fotója. Kylie Jenner és Travis Scott a hírek szerint már nincs együtt Ám a legfrissebb információk szerint Kylie Jenner és Travis Scott szakítottak. Olyan típus vagyok hogy ha belekezdek végre val.

Kylie Jenner apja lett a MAC új arca. A pletykákra végül Kylie anyja Kris Jenner tett pontot miután egy ausztrál rádióműsorban nekiszegezték a kérdést hogy igaz-e a hír miszerint a kis Stormi apja valójában nem is Travis hanem Tyga. Mert sokan terjesztikhogy a testőr az apja a kislánynaknem hittem nagyon eldeaztán láttam a képeket és nagyon durván hasonlítanakszóvalszerintetek.

És köszönhetően Kylie megtalálta erejét és felállt Tyga felé és kérdezte őt állítólagos romantikus szövegeiről az ex Blac Chyna-val.


Edesapja Megerositette Kylie Jenner Terhesseget Csalodott Lanyaban Starity Hu


Kim Kardashian Apja Tenyleg Nove Operaltatja Magat Cosmopolitan Hu


Kylie Jenner Es Szerelme Nem Sieti El A Hazassagot Habostorta Hu


Kim Kardashian Anyja Irto Dogos A 63 Eves Kris Jenner Evtizedeket Is Letagadhat Vilagsztar Femina


Tyga Azt Allitja O Kylie Jenner Leendo Gyerekenek Apja Glamour


Ki Kylie Jenner Gyerekenek Az Apja Youtube


Dobbenet Smink Nelkul Felismerhetetlen Kylie Jenner Apja Hullik Szet Az Arca Fotok


Dobbenet Smink Nelkul Felismerhetetlen Kylie Jenner Apja Hullik Szet Az Arca Fotok


Velvet Gumicukor Kylie Jenner 18 Szulinapja A Szuleit Is Ujra Osszehozta


Eloszor Szelfizett Egyutt Kylie Jenner Es Gyermeke Apja Travis Scott


Alaposan Kopaszodni Kezdett A Kylie Jenner Nove Operalt Apja Noizz


Edesapja Megerositette Kylie Jenner Terhesseget Csalodott Lanyaban Starity Hu


Kylie Jenner Szakitott Gyermeke Apjaval


Kylie Jenner Tul Koran Szult Transznemu Apja Szerint Raert Volna Meg Nuus Hu


Ezert Szakithatott Kylie Jenner Es Travis Scott Blikk


Sztarok Akik Felvallaltak Transznemuseguket Caitlyn Jenner Es Chaz Bono Is Nyilvanossag Ele Alltak


Kylie Jenner Gyermeke A Testoretol Van Most Megszolalt A Ferfi


Igy Nez Ki Furdoruhaban Kim Kardashian Nove Operalt Apja Cosmopolitan Hu


Kylie Jenner Wikipedia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel